Waar ben je naar op zoek?

Zoek

CuliWalk Zuidoost Wintereditie

Dé culinaire en culturele tour van Amsterdam Zuidoost!

CuliWalk Wintereditie Zuidoost

Dit voorjaar organiseert de Amsterdamse Poort de CuliWalk Wintereditie in Amsterdam Zuidoost. Een bijzondere wandeltocht door Zuidoost waarbij je meer komt te weten over diverse keukens, de geschiedenis achter specialiteiten en over diverse kunstwerken die het bruisende stadsdeel bezit.

Onder het genot van een hapje en een drankje wandel je de #CuliWalkZuidoost en leer je Zuidoost op een andere manier kennen! Tijdens de tocht kom je langs diverse lokale horecaondernemers en culturele bezienswaardigheden. Laat je inspireren door verhalen van bewoners & ondernemers en ervaar wat de wijk allemaal te bieden heeft.

Je loopt de CuliWalk Wintereditie op eigen initiatief. Wij hebben de route voor je uitgestippeld die je met behulp van QR codes volgt.

Eerder hebben Bart’s Boekje en BySam ook de CuliWalk gelopen. Wil je je laten inspireren? Authentiek happen & stappen door Bart’s Boekje en Weekend must do; By Sam.

Go explore
in het kort

Op dinsdag zijn wij open van 09.00 – 18.00. DATUM | tot februari | Elke zaterdag in november t/m eind februari
TIJD | 12:00 – 18:00 uur | Bepaal je eigen starttijd
WALK | 9.692 stappen / 6 km

STARTPUNT CuliWalk Wintereditie Zuidoost

#1. Biu! Tea#1. Biu! Tea

WHAT TO EXPECT?

SEE PREVIEW BELOW

vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.