Waar ben je naar op zoek?

Zoek

9. Bijlmerbios bij Elixer

Je buik is als het goed is vol en de tour is klaar. Het is nu tijd om te ontspannen en dat doe je bij Bijlmerbios; een pop-up filmhuis die zich nu huisvest in Elixer.

Iedere zaterdag wordt het restaurant omgetoverd tot pop-up filmhuis waar je in een intieme setting kan genieten van de meest bijzondere filmhuisfilms. Voor de programmering kijk je op: https://bijlmerbios.com/filmhuis/

Bijlmerbios is een concept van Hans Meiboom, creatief ondernemer uit Zuidoost en groot filmliefhebber. Het is zijn doel om Zuidoost te voorzien van onafhankelijke film. Dit doet hij al jarenlang iedere zomer met twee concepten waarbij hij film, documentaire en (na)gesprek aanbiedt aan bewoners én bezoekers van Zuidoost. De Bijlmerbios is zijn meest bekende concept dat inmiddels een begrip in de wijk is; iedere zomer strandt de Bijlmerbios neer onder een metrostation in het stadsdeel, waarbij hij gratis filmvertoningen organiseert voor de buurt. Afgelopen jaren vond de Bijlmerbios onder metrostation Kraaiennest plaats.

Is je buik nog niet helemaal vol of heb je (weer) trek gekregen? Geen probleem! Elixer verkoopt heerlijke vegetarische én veganistische maaltijden en snacks die je voor óf tijdens de film kan nuttigen.

 

Geniet van de film!

PRAKTISCHE INFORMATIE PRAKTISCHE INFORMATIE
vorige volgende

Share your food and dinner

#CuliWalkZuidoost

CuliWalk Zuidoost

Dé culinaire en culturele tour van Amsterdam Zuidoost!

PRAKTISCHE INFORMATIEPRAKTISCHE INFORMATIE

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.