Waar ben je naar op zoek?

Zoek

CuliWalk Zuidoost

Tijdens de CuliWalk Zuidoost kom je alles te weten over de culinaire en culturele plekken van het bruisende Amsterdam Zuidoost. Laat je inspireren door verhalen van locals en ervaar wat deze levendige wijk allemaal te bieden heeft. Je kan elke zaterdag gratis deelnemen aan de CuliWalk Zuidoost. Bewandel deze culturele tour en leer de Amsterdamse wijk op een nieuwe manier kennen.

Specialiteiten, geschiedenis en kunstwerken

Amsterdamse Poort organiseert dit voorjaar een bijzondere culinaire en culturele tour in de wijk Amsterdam Zuidoost. Onder het genot van een hapje en drankje bewandel je de CuliWalk Zuidoost. Leer de geschiedenis van specialitetien uit verschillende keukens kennen en ontdek de bijzondere kunstwerken die Zuidoost rijk is. Amsterdamse Poort is organisator en het officiele startpunt van deze reis door de wijk. Bij 30 ML Coffee & Food scan je een QR code waarna de route op je telefoon verschijnt. Vervolgens kom je onderweg bij de verschillende stops QR codes tegen die je meer vertellen over de omgeving.

Elke zaterdag vanaf 22 mei

Elke zaterdag vanaf 22 mei 2021 kan je gratis deelnemen aan de CuliWalk Zuidoost. De tour is vanaf 12.00 uur te lopen je bepaalt je eigen start- en eindtijd. De gehele CuliWalk tour loop je in ruim twee uur. Op de route kom je allerlei horecazaken tegen die deelnemen aan de CuliWalk Zuidoost, je mag zelf bepalen waar jij een lekker hapje en drankje wilt halen. Vraag een vriend of vriendin, neem oortjes mee en vergeet je tas niet voor de lekkernijen. GO EXPLORE!

Kijk voor meer informatie over CuliWalk Zuidoost op www.amsterdamsepoort.nl/culiwalk

vorige volgende

Go explore
in het kort

DATUM | vanaf 22 mei | Elke zaterdag in tot en met oktober
TIJD | 12:00 – 18:00 uur | Bepaal je eigen starttijd
WALK | 9.692 stappen / 6 km

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.