Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Werken

In en rondom de Amsterdamse Poort vind je kantoorpanden, retailers, marktkooplieden en creatieve ondernemers. Er is horeca, entertainment en de Gemeente Amsterdam op het Anton de Komplein.

De Poort wordt versterkt met meer (lokaal) ondernemerschap. Voorbeelden hiervan zijn experimenten met nieuwe concepten en samenwerkingen met ondernemerstalenten in het gebied om te onderzoeken welke voorzieningen op welke plekken het best tot hun recht komen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • de komst van museaal platform OSCAM gericht op kunst en ontwikkeling;
  • het beschikbaar stellen van een pop-up ruimte voor ondernemers;
  • de komst van Amsterdamse Hip Hop Academy The Foundation gericht op onderwijs en inspiratie aan jongeren;
  • de organisatie van Culiwalk Zuidoost, een culinaire en culture wandelroute om de culinaire en culturele geschiedenis van Zuidoost te (her)ontdekken.

De Amsterdamse Poort biedt ook ruimte aan flexwerkers. Dit doe je onder het genot van een lekkere koffie en/of lunch bij bijvoorbeeld Coffee Fellows op het Klein Bijlmerplein, 30ML op het Groot Bijlmerplein, DE Café in het Zandkasteel of bij Lebkov op het Hoekenrodeplein.

vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.