Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Wonen

Niet alleen de Amsterdamse Poort is in transformatie. Heel Zuidoost is aan het veranderen en ondergaat de grootste verandering die Amsterdam kent.

CBRE Investment Management is al sinds de opening in 1986 eigenaar van de Amsterdamse Poort.  Zij werkt de komende jaren aan een levendige Poort, waarbij het winkelcentrum verandert in hét stadshart van Zuidoost en omgeving. Bij een levendige Poort horen ook meer woningen. Daarom zal CBRE Investment Management ongeveer 400 nieuwe woningen bouwen in de Poort.

De plannen van CBRE Investment Management omvatten de toevoeging van ongeveer 400 nieuwe huurwoningen in diverse huursegmenten met grote daktuinen. In totaal komen er ongeveer 2.000 nieuwe woningen bij in het gebied, waaronder sociale, middensegment huur -en vrijesectorwoningen. In 2023 zijn bijna 900 woningen in het Zandkasteel, FrameBuilding en Flierbosdreef opgeleverd en bewoond.

Het actuele aanbod van de woningen op het Bijlmerplein vind je op Woningnet. Ben je al inwoner van Zuidoost? Dan gelden er voorrangsregelingen voor jou. Kijk voor meer informatie over die regels op Zuidoost Woont.

vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.