Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

LUCARDI JUWELIER OPENT NIEUWE WINKEL IN AMSTERDAMSE POORT

Lucardi Juwelier heeft een nieuwe winkel geopend in stadshart Amsterdamse Poort. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 120 m2 en ligt op de begane grond aan het Bijlmerplein in Amsterdamse Poort. De winkel is ingericht in de stijl van het nieuwe concept van Lucardi en biedt het volledige horloge- en sieradenassortiment voor dames, heren en kinderen. Namens Lucardi sloot KIN Netherlands een langjarige huurovereenkomst met verhuurder CBRE Investment Management.

Herontwikkeling Amsterdamse Poort
Lucardi was al gevestigd in de Amsterdamse Poort en is vooruitlopend op de omvangrijke transformatie verhuisd.

Amsterdamse Poort is een investering van het CBRE Dutch Retail Fund en wordt gemanaged door CBRE Investment Management. De komende jaren transformeert CBRE Dutch Retail Fund het huidige centrum naar een multifunctioneel stadshart in het sterk groeiende ArenAPoort gebied in Stadsdeel Zuidoost. Een plek die wonen, werken, socializen, kunst en cultuur integreert.

Herontwikkelingsplannen
Onderdeel van de plannen is het toevoegen van ongeveer 600 nieuwe huurwoningen, een vernieuwde Shopperhal, renovatie en vernieuwing van de winkelgevels, meer horeca en speciale ruimtes voor kleinschalige evenementen en een langere (dag en avond) programmering van het gebied. Gemeente Amsterdam heeft toegezegd te gaan zorgen voor verbetering van de buitenruimtes in het gebied door renovatie en herinrichting van de pleinen en straten.

Lucardi Juwelier is de grootste online en offline juweliersketen in Nederland met landelijke dekking. Lucardi bestaat sinds 1988 en heeft inmiddels 123 winkels in Nederland en 2 in België.

CBRE Investment Management is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door CBRE B.V. | Property Management Retail. KIN Netherlands is geadviseerd door Brickstone.

vorige volgende

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.