Waar ben je naar op zoek?

Zoek

A Seti Surinaamse juwelier

Als je op zoek bent naar een Surinaamse juwelier in Amsterdam, zit je bij A Seti goed. Bij A Seti vind je de mooiste sieraden gemaakt van kralen die Mireille, sieradenontwerpster, zelf maakt. Alle sieraden die ze in de winkel en webshop verkoopt zijn uniek; niet twee zijn hetzelfde. Inspiratie voor de sieraden komt uit de Surinaamse cultuur, veel ontwerpen worden dan ook met regelmaat gedragen door Surinamers tijdens culturele evenementen.

A Seti

Surinaamse juwelier Amsterdam

De meest prachtige kleurrijke Surinaamse sieraden vind je bij juwelier A Seti in de Amsterdamse Poort. A Seti is gespecialiseerd in het vervaardigen van sieraden. Het assortiment is breed en bestaat uit unieke, handgemaakte sieraden. Je vindt hier de prachtigste, meest unieke kettingen, armbanden en nog veel meer met een eigen twist.  Op verzoek kan er een sieraad naar wens worden gemaakt van glas, hout, half edelsteen of keramiek.  Origineler krijg je het bijna niet. Kom langs bij A Seti en laat je verrassen door de ware kunstwerkjes van Mireille.

Meer dan alleen sieraden

Naast sieraden kun je ook voor andere producten uit Suriname je bij A Seti terecht. Denk hier bij aan:

  • Surinaamse stoffen: zoals kleurrijke doeken
  • Wierook in diverse geuren
  • Colognes en oliën voor (culturele) wassingen

Mireille maakt een groot deel van deze producten helemaal zelf. Ontdek de producten uit de Surinaamse cultuur en breng een bezoek aan A Seti in de Shopperhal in de Amsterdamse Poort. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Neem contact op met A Seti

Als je meer wilt weten over de Surinaamse sieraden van juwelier A Seti in Amsterdam kun je langskomen in de winkel. Ook kun je telefonisch contact met A Seti opnemen via 06-24242974. Zien we jou binnenkort in de Amsterdamse Poort? Plan je bezoek eenvoudig via de site en ontdek ons volledige aanbod winkels en eetgelegenheden.

Meer over A seti

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

A Seti
Bijlmerplein 688
1102 DZ
Amsterdam
06-24242974

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 19.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Meer winkels zoals A Seti

Vicky’s Beauty ShopVicky’s Beauty Shop MS ModeMS Mode

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.