Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Aktiesport

Bij de Aktiesport in de Amsterdamse Poort vind je alles wat je nodig hebt voor een actief leven. Voor jong en oud vind je hier diverse sport- en vrije tijdskleding van A-merken tegen lage prijzen. Van voetbalschoenen tot thermokleding en hippe sneakers. Laat je verrassen door het brede aanbod sportkleding in de Aktiesport in de Poort in Zuidoost Amsterdam.

 

Aktiesport in de Amsterdamse Poort

Bij Aktiesport in de Amsterdamse Poort vind je een ruim aanbod sport- en vrijetijdskleding. De Nederlandse sportwinkelketen heeft 160 vestigingen door heel Nederland, waaronder een filiaal op Bijlmerplein 996. De gemiddelde prijzen in de winkels van Aktiesport liggen ongeveer 10% lager dan bij aanbieders van vergelijkbare sportartikelen. Dit komt omdat er op grote schaal wordt ingekocht. Zo vind je altijd de juiste kleding in de winkel. Kom langs in de Poort of bekijk de website van Aktiesport.

Assortiment van Aktiesport

Het assortiment van de Aktiesport in de Amsterdamse Poort bestaat uit de nieuwste collecties van de grootste sportmerken. Denk bijvoorbeeld aan Nike, Puma of Adidas. Voor alle leeftijden vind je hier sportschoenen, sportkleding en accessoires voor onder voetbal, hardlopen, fitness, volleybal en nog veel meer sporten. Het aanbod is enorm uitgebreid en voor iedereen toegankelijk. Een gedeelte van het assortiment wordt in samenwerking met de sportmerken ontwikkeld. Dit betekent dat je bij de Aktiesport in de Amsterdamse Poort unieke sportitems kunt kopen. Vind jouw unieke en trendy sportkleding in de winkel of bestel direct online.

 

Meer over Aktiesport

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Aktiesport
Bijlmerplein 996
1102 MK
Amsterdam
020 6971581

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12:00 – 18:00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.