Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Aloette

Nagelstudio Aloette is een begrip in de Shopperhal binnen het winkelcentrum van de Amsterdamse Poort. Aloette (wat je uitspreekt als A-loe-e-tte) is niet de naam van de ondernemer, maar de naam van het product waar Astrid mee werkte toen ze in 1995 begon met ondernemen. Sinds de start zit ze in dezelfde unit in de Shopperhal, vlakbij de Vomar. Zoek je een nagelstudio in de Amsterdamse Poort? Maak direct een afspraak bij Aloette en geniet binnenkort van jouw nieuwe gelnagels óf van een heerlijke manicure in de nagelsalon.

Nagelstudio Aloette in de Amsterdamse Poort

Historie nagelstudio Aloette

Nagelstudio Aloette in de Amsterdamse Poort kent een rijke historie. Astrid heeft zich inmiddels gespecialiseerd in het aanbrengen van gelnagels. Echter waren nagels nooit haar doel, ze verkocht namelijk Aloette producten. Door vragen van klanten is ze zich gaan specialiseren. Het begon met een ingescheurde nagel en langzaam maar zeker kwamen klanten voor meer nagel-gerelateerde vragen. “Ik deed het terwijl het boek met instructies op mijn schoot lag” vertelt Astrid. Ze had al klanten voordat ze de service aanbod. Nu zijn we haar dankbaar want met 25 jaar ervaring is ze een super ervaren nagelspecialiste.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over deze nagelsalon in de Amsterdamse Poort? Neem gerust contact op met Astrid, zij helpt je direct verder. Je kan bij Aloette terecht voor gelnagels, manicures en mooie producten op basis van aloë vera. Je maakt een afspraak door te bellen naar 020-6975540.

Meer over Aloette

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Aloette
Bijlmerplein 689-R
1102 DZ
Amsterdam
020-6975540

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.