Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Amsterdam Stadsbank van Lening

De Stadsbank van Lening is een Amsterdamse Kredietbank die in 1614 is opgericht en is onder andere gevestigd in het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Bij de Stadsbank van Lening kun je geld lenen tegen onderpand, bijvoorbeeld een sieraad. In het online portaal Mijn Stadsbank van Lening kun je jouw beleende panden inzien, eenvoudig online verlengen of de beleensom verlagen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in het filiaal van de Stadsbank van Lening in de Amsterdamse Poort. Maak hiervoor gerust een afspraak.

Stadsbank van Lening Amsterdamse Poort

Geld lenen bij de Stadsbank van Lening in Amsterdam

De Stadsbank van Lening kan je geld lenen tegen een onderpand, zoals een sieraad. Je ‘leent’ je onderpand uit aan de bank en de bank leent jou tijdelijk geld. Na negen maanden moet je het geld terugbetalen en krijg je je onderpand terug. Wil je je item nog langer uitlenen? Dan betaal je een vergoeding. Heb je het geleende geld eerder terugbetaald? Dan krijg je je onderpand terug. Je kan items verpanden door een afspraak te maken via de website van de Stadsbank van Lening.

Klantportaal

In het klantportaal van de Stadsbank van Lening kun jij na het inloggen alle gegevens inzien die wij van jouw hebben. Bovendien kun je jouw beleningen en transacties inzien én eventuele acties uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een pand verlengen, verlagen en een overeenkomst downloaden. Meer weten over het klantportaal? Bekijk de instructievideo van de Stadsbank van Lening.

Maak een afspraak

Wil je in contact komen met één van de medewerkers van de Stadsbank Van Lening in de Amsterdamse Poort? Geen probleem! Maak een afspraak en de vriendelijke medewerkers helpen je direct verder. Je vindt de bank op Bijlmerplein 133 in Amsterdam Zuidoost.

 

Meer over Amsterdam Stadsbank van Lening

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Amsterdam Stadsbank van Lening
Bijlmerplein 133
1102 DB
Amsterdam
14 020
https://www.amsterdam.nl/sbl/

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 16.00
  • Dinsdag 09.00 – 16.00
  • Woensdag 09.00 – 16.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 16.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.