Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Asian Fantasy

Asian Fantasy is een Aziatisch restaurant met Surinaamse en authentiek Chinese gerechten die je vindt in de foodcourt in de Shopperhal binnen de Amsterdamse Poort. Je kan er je gerechten afhalen of in het restaurant opeten onder het genot van een lekker drankje. Op het menu vind je heerlijke gerechten zoals van dumplings, Peking eend en Surinaamse nasi. Waan jezelf in heerlijke sferen en kom langs Asian Fantasy in Amsterdam. Tot zo!

Asian Fantasy Amsterdamse Poort

Asian Fantasy in Amsterdamse Poort

Asian Fantasy is een Aziatisch restaurant gevestigd in de Shopperhal in de Amsterdamse Poort. Hier kan je eten afhalen of gebruik maken van de cateringservice. Asian Fantasy serveert je heerlijke gerechten met altijd verse ingrediënten. Uiteraard denken de chefkoks altijd met je mee. Heb je vragen over allergenen of ben je ergens allergisch voor? Vraag het gerust en zij luisteren hier graag naar.

Direct bestellen

Op de website van Asian Fantasy kan je online jouw bestelling doorgeven. Nadat zij jouw online bestelling hebben ontvangen krijg je altijd een bevestiging per mail. Kies je voor afhaal of bezorging? Let dan vooral op de bezorggebieden die Asian Fantasy in de Bijlmer hanteert. Uiteraard kan je ook telefonisch jouw bestelling doorgeven. Bel hiervoor naar 020-6968242 en je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan.

Kom langs Asian Fantasy

Wil je heerlijk genieten van de Aziatische of Surinaamse gerechten? Plan jouw bezoek aan de Amsterdamse Poort en schuif aan bij één van de tafels in het restaurant Asian Fantasy. Je vindt deze eetgelegenheid op Bijlmerplein 561C. Asian Fantasy is open van maandag tot en met zaterdag van 11:00u ’s ochtends tot 21:00u ’s avonds.

 

Meer over Asian Fantasy

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Asian Fantasy
Bijlmerplein 561 C
1102 DS
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 21.00
  • Dinsdag 11.00 – 21.00
  • Woensdag 11.00 – 21.00
  • Donderdag 11.00 – 21.00
  • Vrijdag 11.00 – 21.00
  • Zaterdag 11.00 – 21.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.