Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Boekhandel Athenaeum Amsterdam Zuidoost

In het winkelcentrum de Amsterdams Poort – vlakbij de Amsterdam Arena – bevindt zich sinds maart 2022 een eigenzinnige, ruim opgezette boekhandel: Athenaeum Boekhandel Zuidoost. Het aanbod is breed en gericht op het zeer diverse publiek in Zuidoost. Zo komen veel mensen tijdens hun lunchpauze langs om tussen de boeken te neuzen. Ook is het een van de favoriete plekken voor buurtbewoners om na het boodschappen doen even langs te komen. Er is altijd wel een moment om deze goede boekhandel in Amsterdam te bezoeken.

Boekhandel Amsterdam

Niks is leuker dan lekker rondsnuffelen in een boekenwinkel. Bij Athenaeum, boekhandel gelegen in Amsterdam Zuidoost ga je nooit met lege handen naar huis. Atheneum staat erom bekend het breedste assortiment boeken in Nederland te hebben. Je vindt een ruime sectie aan boeken in diverse talen en thema’s. De keuze is enorm bij boekhandel Athenaeum. Je hebt de keuze uit fictie, non-fictie, Nederlands, Engels, Spaans en nog veel meer.  Kun je geen boek kiezen? Vraag het aan de medewerkers. Het personeel heeft namelijk veel van de boeken gelezen en weet voor iedereen een perfecte boekenmatch te vinden.

 

Athenaeum in Amsterdam

Athenaeum boekhandel in Amsterdam onderscheidt zich door haar onafhankelijkheid en eigenzinnigheid. Het assortiment boeken is samengesteld door de vakkennis van de boekenverkopers. Bij deze winkel kun je niet alleen terecht voor de absolute bestsellers, maar ook voor nieuwe ontdekkingen.

 

Bezoek de Amsterdamse Poort

Ben jij van plan om binnenkort een bezoek te plannen aan Athenaeum boekhandel? Je bereikt de boekenwinkel eenvoudig met de auto, fiets, het openbaar vervoer of zelfs te voet. Lees meer over de bereikbaarheid en openingstijden op onze site. Je bezoek aan de boekenwinkel combineren met een lekker hapje eten? Bekijk ons volledige aanbod eetgelegenheden. We verwelkomen je graag in de Amsterdamse Poort.

ATHENAEUM

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

ATHENAEUM
Bijlmerplein 1009
Amsterdam
020 6226210

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00
  • Zondag Gesloten

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.