Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Basilico Amsterdamse Poort

Op het Klein Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost zit Basilico, een gezellig Italiaans restaurant waar je de lekkerste pizza’s en pasta’s eet. Zowel vleeseters als vegetariërs kunnen bij Basilico in de Amsterdamse Poort terecht; het aanbod is divers en ze maken met liefde een gerecht speciaal voor jou. Je kan je maaltijd binnen eten, of bij lekker weer buiten op het terras.

Italiaans restaurant in Amsterdam Zuidoost

Heb je na een dagje winkelen in de Shopperhal trek gekregen in een lekkere pizza of pasta? Dan kunnen we Basilico van harte aanraden! Dit Italiaanse restaurant staat in Amsterdam Zuidoost bekend om haar heerlijke specialiteiten. Je bestelt hier de lekkerste pizza’s en pasta’s, maar ook als je liever een burger, patat of zelfs chicken wings hebt, is dat geen probleem. Door het brede aanbod van Basilico hebben ze voor ieder wat wils! Geniet van jouw maaltijd en waan jezelf even in Italië door de gezellige sfeer in dit restaurant!

Basilico Italiaans restaurant Amsterdam Zuidoost

Eten bestellen

Heb je even geen zin om naar de Amsterdamse Poort te komen, maar wel trek in een heerlijke pizza van dit Italiaanse restaurant? Basilico bezorgt de lekkerste maaltijden ook bij je thuis. Via de website van Thuisbezorgd kun je eenvoudig jouw bestelling plaatsen. Bestellingen vanaf €10 worden gratis bij je thuisbezorgd!

Kom jij een pizza of broodje eten?

Heb jij trek gekregen en zin in een maaltijd van Basilico? Je bent van harte welkom in dit Italiaanse restaurant in Amsterdam Zuidoost. Je vindt Basilico op Bijlmerplein 563 in de Amsterdamse Poort. Benvenuto!

 

Meer over Basilico

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Basilico
Bijlmerplein 563
1102 DS
Amsterdam
020 697 7005

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 20.00
  • Dinsdag 10.00 – 20.00
  • Woensdag 10.00 – 20.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 20.00
  • Zaterdag 10.00 – 20.00
  • Zondag 10.00 – 20.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.