Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Bedden Amsterdam

Bij deze beddenwinkel in Amsterdam moet je geweest zijn als je op zoek bent naar een heerlijk bed of matras. Bedden Amsterdam is al ruim 30 jaar een begrip in de Amsterdamse Poort. Bij Bedden Amsterdam koop je, je raad het al, alles wat te maken heeft met bedden. Van complete boxsprings tot bedbodems en van matrassen tot bedtextiel. Na een bezoek aan de winkel op Bijlmerplein 556A weet je zeker dat je heerlijk zult slapen!

Bedden Amsterdam beddenwinkel

beddenwinkel

Beddenwinkel in de  Amsterdamse Poort

Bij Bedden Amsterdam in de Amsterdamse Poort vind je de grootste collectie, bedden, matrassen, boxsprings en beddengoed in Nederland. Zij zijn naast een winkel ook eigen fabrikant. Dit betekent dat ze alle producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Naast de laagste prijsgarantie leveren zij alle bestellingen gratis door héél Nederland tot aan de voordeur (op vertoon van deze tekst). Voor kleine bestellingen (geen bed of matras) geldt voor 18:00u besteld is de volgende werkdag in huis! Vraag in de winkel naar Atak, hij helpt je graag direct verder!

Het beste bed voor jou

Deze beddenwinkel in Amsterdam Zuidoost is de expert op het gebied van slapen en helpt je graag verder in jouw zoektocht naar comfortabele nachten. Een passend advies gericht op jouw slaapbehoeften en budget. Voor iedereen is er een bed beschikbaar. De medewerkers van Bedden Amsterdam denken graag met je mee. Weet je precies wat je nodig hebt? Plaats dan direct jouw bestelling op de website van Bedden Amsterdam. Wil je meer informatie of advies ontvangen? Kom dan langs in de winkel in de Poort of neem telefonisch contact op via 020-3584501. Bij Bedden Amsterdam in Zuidoost vind je het beste bed voor jou.

Meer over Bedden Amsterdam

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Bedden Amsterdam
Bijlmerplein 556A
1102 DS
Amsterdam
020 3584501

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 18.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.