Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Benu Apotheek Amsterdam

Amsterdam heeft meerdere vestigingen BENU Apotheken, waarvan een zich bevindt in de Amsterdamse poort. Met 3,6 miljoen klanten in Nederland is Benu Apotheek misschien wel de grootste en bekendste apotheker van Nederland. In de Amsterdamse Poort zit een filiaal waar je maandag tot en met zaterdag terecht kan voor je medicijnen. Heb je een vast recept? Meld je dan aan voor de 24 uurs uitgifte zodat je zelf bepaalt wanneer je de medicijnen ophaalt en niet binnen in de winkel hoeft te wachten tijdens hun openingstijden, maar ook in de avond of op zondag kan komen.

Apotheek Amsterdam

BENU Apotheek in Amsterdam is meer dan een apotheek. Iedereen is anders, en daarom bieden ze iedereen de hulp die ze nodig hebben. Je kunt deze apotheek niet alleen bezoeken voor medicijnen, maar ook voor hulpmiddelen of zelfzorgproducten. Heb je behoefte aan advies? De apothekers geven je ook graag leeftsijladvies.  De 3500 medewerkers van BENU doen hun best om iedereen gezond te houden.

 

Medicijnen afhalen BENU

De vestiging van BENU apotheek in Amsterdam Zuidoost heeft een afhaalautomaat waardoor het afhalen van medicijnen nog makkelijker wordt. Door je aan te melden bij de afhaalautomaat kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week je medicijnen afhalen. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van de apotheek en vermijd je de wachtrij. Ook vraag je via de site van BENU gemakkelijk een herhaalrecept aan. Heb je vragen? Kom dan langs in de BENU apotheek in de Poort. De apothekers helpen je graag.

 

Kom langs

BENU apotheek de Poort is gelegen aan Bijlmerplein 864 in Amsterdam Zuidoost. Het inloopspreekuur vindt elke maandag plaats van 11.00 tot 12.00 uur. Bekijk alle informatie rondom openingstijden op de site. Plan je bezoek en kom langs. Naast de BENU apotheek vind je ook diverse winkels en eetgelegenheden in het winkelcentrum.

Meer over Benu Apotheek

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Benu Apotheek
Bijlmerplein 864
Amsterdam
+31 20 416 1440

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00
  • Zondag Gesloten

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.