Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Blokker

Een schoon huis begint bij de Blokker in de Amsterdamse Poort. In dé huishoudwinkel van Nederland vind je een uitgebreid assortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen, speelgoed en tuinmeubilair. Wat je maar nodig hebt in huis, je vindt het direct in de Blokker in Zuidoost Amsterdam.

Blokker Amsterdamse Poort

Blokker in de Amsterdamse Poort

Op Bijlmerplein 364 zit een filiaal van Blokker in de Poort. Al meer dan 120 jaar voorziet deze winkelketen Nederlanders van huishoudelijke producten en cadeauartikelen. Blokker kent een zeer rijke geschiedenis, maar de keten is onmisbaar in het Nederlandse straatbeeld en met name in de Amsterdamse Poort. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor diverse gelegenheden of wil je jouw huis voorzien van het allerbeste apparatuur? Kom langs de Blokker in de Amsterdamse Poort! De vriendelijke medewerkers helpen je direct verder.

Breed assortiment in de Blokker

Bij de Blokker in Zuidoost Amsterdam vind je een breed assortiment met allerlei producten die geschikt om te gebruiken in jouw huishouden. Dan kun je denken aan stofzuigers, vloerwissers, blenders, opbergboxen, pannen, prullenbakken, waterkokers en overige woonaccessoires. In de winkel vind je altijd een leuk en origineel cadeau om te geven aan je partner, familielid of je beste vriend(in). Bekijk het assortiment online of bezoek de winkel in de Amsterdamse Poort.

Meer over Blokker

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Blokker
Bijlmerplein 364
1102 DK
Amsterdam
020 453 0458

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 18.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 17.30

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.