Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Bobo Couture

Ben je op zoek naar handgemaakte kleding of accessoires van Afrikaanse origine? Dan ben je bij Bobo Couture in de Amsterdamse Poort aan het juiste adres! Hier vind je mooie Afrikaanse mode voor mannen én vrouwen. Houd je van unieke handgemaakte spullen én ben je enorme fan van print en kleur? Dan is Bobo Couture de winkel waar je moet zijn geweest.

Bobo Couture

Kleding en accessoires van Bobo Couture

De producten van Bobo Couture zijn handgemaakt en hierdoor uniek. Wist je dat de producten in diverse landen in Afrika worden gemaakt? In Mali, Kenia en Togo worden de diverse kledingstukken en accessoires met de hand gemaakt. In de winkel in Amsterdam shop je de mooiste jurken, pakken, jasjes en bijvoorbeeld oorbellen.

Schoonheidssalon Bobo’s Beauty

Naast de beschikbare mode die je kunt shoppen, kan je ook de winkel bezoeken als je op zoek bent naar een schoonheidssalon in Amsterdam! In de salon verzorgen ze graag gezichtsbehandelingen waarin gebruik wordt gemaakt van de eigen schoonheidsproducten en hoogwaardige korsetten. Je bent van harte welkom!

Breng een bezoek aan de winkel

Ben je benieuwd geworden naar de handgemaakte producten van Bobo Couture? Of wil je inspiratie op doen in de Afrikaanse mode? Breng dan eens een bezoekje aan Bobo Couture in de Amsterdamse Poort. Je vindt de winkel in de Shopperhal 690M in de Poort of bekijk de website van Bobo Couture. Tot snel!

Meer over Bobo Couture

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Bobo Couture
Bijlmerplein 690 M
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 17.00
  • Dinsdag 10.00 – 17.00
  • Woensdag 10.00 – 17.00
  • Donderdag 10.00 – 17.00
  • Vrijdag 10.00 – 17.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.