Waar ben je naar op zoek?

Zoek
C&A

C&A

Bij de C&A in de Amsterdamse Poort ben je altijd welkom voor de leukste kleding voor kinderen, tieners of volwassenen. De vriendelijke medewerkers staan altijd open voor een gezellig gesprek en geven je altijd het beste advies. Deze gezellige gezinswinkel vind je op het Bijlmerplein in de Poort. Mét de roltrap of lift treed je de winkel binnen die op de eerste verdieping ligt.

C&A Amsterdamse Poort

C&A Amsterdamse Poort

De C&A in de Amsterdamse Poort is een echte buurtwinkel. Er komen veel vaste klanten en er is altijd ruimte voor een gezellig gesprek of advies. Wist je dat C&A al sinds 1842 bestaat? Het is een Nederlandse keten en hebben winkels door heel Europa. De gezinswinkel verkoopt kleding voor ieder gezinslid – van baby tot aan ouderen. Heb jij het assortiment al eens gezien? Kom langs de winkel en ontdek het zelf!

Ruim assortiment kleding

In de C&A in de Poort vind je vrolijke kleding voor jong en oud. De winkelketen is er speciaal voor degenen die het leven liefhebben. Met plezier shoppen doe je dan ook het beste in één van de filialen van C&A. Dankzij de handige categorieën, zowel in de winkel als op de website van de C&A, vind je met gemak de kleding die je zoekt. Mocht je er niet aan uitkomen staat vriendelijke personeel voor je klaar. Zo loop jij de winkel uit met een tas kleding die past bij jouw wensen en behoeften.

Bezoek de C&A in de Poort

Wil jij een bezoek brengen aan de C&A in Amsterdam Zuidoost? Je vindt de winkel in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 138. We zien je graag verschijnen!

Meer over C&A

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

C&A
Bijlmerplein 138
1102 DB
Amsterdam
020 510 6510

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10:00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 17.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.