Waar ben je naar op zoek?

Zoek
CeX

CeX Gamewinkel

CeX Amsterdam is de gamewinkel voor het kopen én verkopen van je dvd’s, video games & elektronische apparaten zoals mobiele telefoon en laptops. In deze franchise winkel vind je een ruim assortiment aan technologie en entertainment producten. Voor iedere prijsklasse kun je hier de juiste elektronica vinden. Bovendien verandert het aanbod continu. Ben je dus benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Breng eens een bezoekje aan deze winkel! Je vindt CeX op het Bijlmerplein 82 in de Amsterdamse Poort.

Divers assortiment games bij CeX Amsterdamse Poort

Bij gamewinkel CeX in de Amsterdamse Poort kun je een breed assortiment technologie en entertainment producten inkopen of verkopen. Hierbij kun je denken aan mobiele telefoons, games, Blu-rays, computers, TVs, monitoren en overige elektronica. Ook hebben ze een ruim aanbod aan games. Deze kopen ze van je in, maar verkopen ze ook weer. Ben je op zoek naar goede deals voor games voor de Playstation of Xbox? Kom dan vooral langs. Geen dag is hetzelfde in de winkel. Het assortiment verandert continu. Ben je dus benieuwd of hetgeen wat je wilt nog op voorraad is? Kom langs bij CeX in de Poort of neem direct contact met ze op. De vriendelijke medewerkers helpen je direct verder.

Wereldwijd bekend!

CeX is een internationale winkel en opgericht in London in 1992. De winkelketen heeft nu meer dan 100 winkels wereldwijd gevestigd in 4 continenten. In alle winkels kun je terecht voor het inkopen, verkopen of ruilen van diverse soorten producten. CeX is dan ook wereldwijd bekend!

Bezoek CeX in Amsterdam

Wil jij een bezoek brengen aan CeX in Amsterdam Zuidoost? Wil je jouw overbodige producten verkopen? CeX zit op Bijlmerplein 82 in de Amsterdamse Poort en helpt je direct verder. Tot snel!

 

Meer over CeX

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

CEX
Bijlmerplein 82
1102 DA
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.