Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Coffee Fellows

Bij Coffee Fellows in de Bijlmer vind je de lekkerste koffies, zoetigheden en broodjes. Je kan je koffie to go meenemen, of lekker bijkletsen in de loungehoeken van Coffee Fellows. Productieve dag? Er zijn ook genoeg tafels om aan te werken, inclusief oplaadpunten voor je laptop en telefoon. Bij mooi weer is het mogelijk plaats te nemen op het terras.

coffee fellows bijlmer

Wie is Coffee Fellows

Coffee Fellows is een Duitse keten opgericht in 1999. Inmiddels hebben ze meer dan 200 vestigingen in Duitsland. Naast Nederland is Coffee Fellows te vinden in Oostenrijk, België, Spanje, Zwitserland en Luxemburg. De oprichtster Kathrin Tewes miste in Duitsland een gezellige plek om een lekker kopje koffie te drinken. Haar doel was om een koffietent te openen die voelt als een tweede huiskamer.

Het aanbod bij Coffee Fellow Amsterdamse Poort

Bij Coffee Fellows vind je natuurlijk koffies. In alle vormen en maten, warm en koud. Hiernaast zijn er ook andere dranken zoals matcha lattes en theeën. Ook vind je er belegde broodjes en bagels, taartjes en is er een wisselend seizoensaanbod. Denk hierbij aan zomerse smoothies of winterse warme chocomelk. Hiernaast kun je bij Coffee Fellows ook terecht voor een heerlijk ontbijtje met muesli.

Ontspanningsplek of werkplek

Het maakt niet uit om welke reden je een kop koffie komt drinken, bij Coffee Fellows in de Bijlmer kun je altijd terecht. Door de gezellige inrichting en vele zithoekjes is het een prima plek om bij te kletsen met vrienden onder het genot van wat lekkers. Maar ook voor een moderne werkplek ben je bij Coffee Fellows in de Amsterdamse Poort aan het juiste adres. Zo hebben zij flexwerktafels, speciaal ingericht om jou zo productief mogelijk te maken. Hier vind je dus ook oplaadpunten voor al je apparaten. Superhandig!

Kom langs

Zin gekregen in een goede kop koffie? Kom langs bij Coffee Fellows Amsterdamse Poort. Je vindt ze op Bijlmerplein 508.

Meer over Coffee Fellows

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Coffee Fellows
Bijlmerplein 508
1102 DP
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 08.00 – 20.00
  • Dinsdag 08.00 – 20.00
  • Woensdag 08.00 – 20.00
  • Donderdag 08.00 – 20.00
  • Vrijdag 08.00 – 20.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00
  • Zondag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.