Waar ben je naar op zoek?

Zoek

De Lekkere Dingen Bakker

Zij die in Amsterdam Zuidoost zijn opgegroeid zweren erbij; brood van de Lekkere Dingen Bakker. Een bakker met meerdere filialen in Zuidoost, waarvan er één in de Shopperhal bij de Amsterdamse poort zit. Bij deze warme bakker vind je dagelijks vers brood, lekkere donuts, koeken en gebakjes. Heb je zin in een lekker ontbijt, lunch of gewoonweg een tussendoortje? Kom langs deze heerlijke bakker. De Lekkere Dingen Bakker zit op Bijlmerplein 678T. Eet smakelijk alvast!

lekkere dingen bakker amsterdam

Assortiment van de Lekkere Dingen Bakker

In Amsterdam vind je meerdere filialen van de Lekkere Dingen Bakker. In alle locaties vind je nagenoeg hetzelfde heerlijke assortiment vol met broden, snacks of feestelijk gebak. De meeste broodsoorten van deze bakker zijn vrij van e-nummers, lactose en soja. Bovendien zitten er geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en kleur- of smaakstoffen in verwerkt. 100% natuurlijke en ambachtelijke broden vind je bij deze bakker in Amsterdam Zuidoost. Toch liever zin in een pizzapuntje, kaasbroodje, donut of American muffin? Voor iedere trek hebben zij wat lekkers klaarliggen voor je! Kom langs de Lekkere Dingen Bakker en maak kennis met het uitgebreide assortiment!

Traditioneel en innovatief

De meeste producten worden al meer dan 125 volgens traditioneel recept gemaakt. De ambacht en liefde voor het vak is hun met de paplepel ingegoten én dat proef je! De bakker gebruikt enkel grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. ’s Nachts wordt er gebakken, zodat het in de ochtend voor je klaarligt. Verser dan vers! Bovendien luisteren de bakkers graag naar jouw wensen. Heb je een allergie of wil je een koolhydraten-arm brood? Laat het weten en zij maken het voor je!

Bestel in de winkel of online

Heb je trek gekregen? Dat snappen wij heel goed! Bij de Lekkere Dingen Bakker in Amsterdam kan je in de winkel jouw bestelling plaatsen, maar het kan ook online via hun website. Wat je ook wilt. De bakkers zien je graag verschijnen in het filiaal in de Amsterdamse Poort. Tot straks!

 

Meer over De Lekkere Dingen Bakker

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

De Lekkere Dingen Bakker
Bijlmerplein 678T
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 17.30
  • Dinsdag 09.00 – 17.30
  • Woensdag 09.00 – 17.30
  • Donderdag 09.00 – 17.30
  • Vrijdag 09.00 – 17.30
  • Zaterdag 09.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.