Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

De Sleutelhal

Wie kent de Sleutelhal in Amsterdam niet? De Sleutelhal zit al ruim 36 jaar in de Shopperhal in de Amsterdamse Poort. De broers Jan en Joop zijn de heren achter de winkel en je kunt bij ze terecht voor het maken van nieuwe sleutels, sloten en voor de reparaties aan jouw schoenen. Wel zo fijn dat je tijdens regenachtige dagen in huis kan met waterdichte schoenen. Beide heren helpen je direct verder bij de Sleutelhal in de Amsterdamse Poort. Je vindt ze op Bijlmerplein 687W.

Sleutelhal Amsterdam

Historie van de Sleutelhal in Amsterdam

Jan en Joop kennen een rijke geschiedenis met de Sleutelhal in Amsterdam Zuidoost. Voordat ze de zaak overnamen werkten ze voor een werkgever die ook in de sleutels zat. Toen die ermee stopte hebben ze hun kans gepakt en zijn ze hun eigen winkel gestart die we inmiddels allemaal kennen. In de loop van de jaren zijn de services uitgebreid; je kan bij ze terecht voor sleutels en sloten maar ook met (kapotte) schoenen die je er weer als nieuw uit wil laten zien of als je ze waterdicht wil maken tegen de regenachtige dagen. Je wordt altijd geholpen met een brede glimlach! Ervaar het zelf en kom langs.

Slotenmaker Sleutelhal Amsterdam

De Sleutelhal in de Amsterdamse Poort is dé slotenmaker in Amsterdam en omgeving. Voor elk slot hebben zij een passende sleutel. Of je nu een sleutel wilt kopiëren of je wilt een compleet nieuwe set sleutels die passen bij het slot. Je kunt altijd terecht bij de Sleutelhal in Amsterdam!

Bel of kom langs!

Wil je meer informatie ontvangen over De Sleutelhal in Amsterdam of wil je weten hoe ze je van dienst kunnen zijn? Neem gerust telefonisch contact op via 020-6913540 of bezoek de winkel op Bijlmerplein 687W. Jan en Joop helpen je direct verder!

Meer over De Sleutelhal

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

De Sleutelhal
Bijlmerplein 687W
1102 DZ
Amsterdam
020 – 6913540

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 17.00