Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Kleermaker Donatex

Kleermaker Donatex in Amsterdam is een vast begrip in de Amsterdamse Poort. Deze kleermaker zit al 21 jaar in de Shopperhal en hebben menig broek, jas, trui en T-shirt gemaakt of ingenomen. Alles wat met textiel te maken heeft kun je bij Donatex kwijt, er is geen enkel kledingstuk waar ze geen raad mee weten. Zit er een gat in je broek, moet jouw colbert gestoomd worden of wil je graag gordijnen op maat? Dat is geen probleem voor kleermaker Donatex. Kom langs de werkplaats in de Amsterdamse Poort.

Donatex Amsterdamse Poort

Vertrouwde Kleermaker in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, kwalitatieve kleermaker in Amsterdam, is Donatex de plek. De kledingmakers helpen je graag! Een broek omzomen, een knoopsgat maken, embleem aanbrengen op je jas, een jurk innemen of gordijnen plooien; in deze zaak kan je terecht met je complexe en simpele aanpassingen in je kleding én gordijnen. Wil je alleen items laten reinigen? Ook dan ben je bij Donatex aan het juiste adres. In de winkel helpen alle medewerkers je kleding en overig textiel weer helemaal fris te krijgen. Al 21 jaar lang is Donatex dé kleermaker in Amsterdam Zuidoost.

 

Professionele service

Donatex is een kledingreparatiebedrijf in Amsterdam Zuidoost in de Shopperhal. Je wordt altijd vriendelijk geholpen door de professionals van deze winkel. Je kunt er terecht voor reparatie aan allerlei kledingstukken of voor het stomen van je mooiste pakken of jassen. Ook staat Donatex voor je klaar als je op zoek bent naar stijlvolle gordijnen. De kleermakers maken namelijk ook gordijnen op maat waarbij je de keuze hebt uit allerlei verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor biedt de winkel een uitgebreid assortiment voor alle smaken, culturen en budgetten. De experts van Donatex staan voor je klaar. Ervaar zelf de professionele service en kom langs in de Shopperhal!

Kom langs Donatex

Wil je meer informatie ontvangen over kledingmaker Donatex in Amsterdam of wil je weten hoe ze je van dienst kunnen zijn? Neem gerust telefonisch contact op via 020 – 3655160 of bezoek de winkel op Bijlmerplein 689C. Zij helpen je daar gelijk verder! Je plant je bezoek aan de Amsterdamse Poort eenvoudig via onze site.

Meer over Donatex

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Donatex
Bijlmerplein 690A
1102 DZ
Amsterdam
020 – 3655160

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.