Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Eye Wish

Eye Wish in Amsterdam is altijd dichtbij. Wat het filiaal van de Eye Wish in de Amsterdamse Poort bijzonder maakt is niet persé de winkel, maar de mensen die de winkel maken; de klanten én het personeel. Eye Wish is een professionele opticien voor iedereen die beter wil zien én zichzelf wil laten zien. Wil je graag een oogmeting laten uitvoeren of ben je op zoek naar een nieuw montuur voor jouw bril? De specialisten van Eye Wish staan je graag te woord in hun optiek. Je vindt Eye Wish in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 994. Laat je zien, de vriendelijke medewerkers zien jou ook graag verschijnen!

Eye wish Amsterdamse Poort

Eye Wish in de Amsterdamse Poort

Sinds 2012 kan je terecht bij Eye Wish in de Amsterdamse Poort voor mooie (zonne)brillen, contactlenzen, oogmetingen én persoonlijk stijladvies. Bij de Eye Wish in Zuidoost Amsterdam doet het team altijd zijn best om je er goed uit te laten zien. Dat begint door jou beter te laten zien. Wat je wensen en behoeften ook zijn, met de hulp van de experts zorgen zij ervoor dat je van veraf én dichtbij optimaal zicht hebt en alles scherp ziet. Met of zonder bril, dat bepaal jij!

Oogmeting bij Eye Wish op het Bijlmerplein

Niemand is hetzelfde, geen gezicht is gelijk en geen oog is identiek. Dat is de basis waarmee de specialisten van Eye Wish op het Bijlmerplein mee werken. Alle klanten ontvangen persoonlijke aandacht en goed zicht. Op basis van een uitgebreide en complete oogmeting krijg je direct een deskundig en eerlijk advies over brillen en lenzen van hoogwaardige kwaliteit. Eye wish werkt nauw samen met gekwalificeerde opticiens en contactlensspecialisten. Bovendien inspireren ze je tegelijkertijd met een persoonlijk stijladvies, de toonaangevende trends en een uitgebreide collectie topmerken.

Kom langs in de Poort

Ben je benieuwd of jij optimale zicht hebt of wil je meer weten over de dienstverlening van Eye Wish? Bezoek het filiaal in de Amsterdamse Poort en laat je verassen door de vriendelijke medewerkers, de expertise en de uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen van de allerbeste merken. Breng direct een bezoek aan de winkel in de Amsterdamse Poort. Zij zien je graag verschijnen!

 

Meer over Eye Wish

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Eye Wish
Bijlmerplein 994
1102 MK
Amsterdam
020 691 2115

Route via Google maps

Openingstijden

  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 19.30
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00