Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Foto de Boer

Je komt bij Foto de Boer in de Amsterdamse Poort voor alles wat te maken heeft met fotografie; voor een snelle pasfoto laten maken, het afdrukken van foto’s, (ouderwetse) fotorolletjes, studiofotografie, om zelf je fotoalbum samen te stellen of je favoriete foto te drukken in (3D) glas. Ben je benieuwd naar hoe ze jou kunnen helpen? Loop de winkel binnen van Foto de Boer op Bijlmerplein 555.

Foto de boer | Pasfoto maken Amsterdam

Foto de Boer in de Amsterdamse Poort

Maar de expertise van Foto de Boer gaan veel verder dan fotografie. In de Amsterdamse Poort kun je bij Foto de Boer na het maken van je pasfoto gelijk jouw rijbewijs online verlengen. Wil je graag een van jouw foto’s in een prachtige lijst hebben? Dat kan ook. In de winkel op Bijlmerplein 555 kies je er één uit het ruime aanbod of je laat de fotolijst op maat maken. De vriendelijke medewerkers helpen je graag verder met het verwerken van jouw prachtige foto’s. Kom langs en ervaar de professionele service van Foto de Boer in de Poort.

Pasfoto maken Amsterdam

Foto de Boer is de plek om jouw pasfoto’s te laten maken in Amsterdam. Vroeg of laat komt er een moment dat jouw paspoort, ID-kaart of rijbewijs moet worden verlengd. Stap binnen bij Foto de Boer en laat ons jouw pasfoto’s maken. Foto de Boer is een gecertificeerde pasfotospecialist en maakt uiteraard perfecte officieel goedgekeurde pasfoto’s. Deze pasfoto’s voldoen daarmee aan de strenge wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Kom langs en laat jouw pasfoto’s maken in Amsterdam!

Meer dan een fotowinkel

Sinds kort zijn ze ook het adres voor al je drukwerk op textiel. Ze drukken logo’s, een leuk ontwerp of namen op diverse producten zoals:

  • Sleutelhangers
  • Petjes
  • Kledingstukken
  • Mondkapjes

Naast het verzorgen van drukwerk van hoogwaardige kwaliteit kan je Ton (één van de eigenaren) ook inhuren op locatie voor het schieten van mooie beelden buiten de eigen studio. Als fotograaf kan hij je direct verder helpen. Wil je een impressie van zijn werk zien? Bekijk de Instagram pagina van Foto de Boer en doe inspiratie op. In de winkel kan Ton je altijd voorzien van meer informatie en advies. Tot snel!

Meer over Foto de Boer

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Foto de Boer
Bijlmerplein 555
1102 DS
Amsterdam
020 – 6966902

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.