Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Gideon Italiaander

Gideon Italiaander is een grote winkel met een onwijs breed assortiment. Je vindt er letterlijk van alles; van etenswaar tot meubilair. Dit komt omdat Gideon Italiaander opkoper is van partijhandels en failliete winkels. Dit betekent dat het assortiment continu veranderd en altijd wat te bieden heeft voor jou. Loop jij met lege handen uit deze winkel in Amsterdam Zuidoost? Kom langs Gideon Italiaander op Bijlmerplein en laat je verrassen door het aanbod.

Gideon Italiaander Bijlmerplein

Opkoper en partijhandelaar Gideon Italiaander

Al ruim 20 jaar is Gideon Italiaander een opkoper en partijhandelaar. Zij kopen bijvoorbeeld restpartijen, winkelrestanten, webshopretouren, inboedels en nog veel meer in om dit tegen een lage prijs te verkopen. Het aanbod is hierdoor altijd anders én zeer verrassend. Als opkoper van goederen en partijen zijn zij door heel Nederland, België en Duitsland actief. Het interesseveld is breed en ze kopen onder andere in van winkelketens, fabrikanten, verzekeraars, curatoren en importeurs.

Aanbod bij Gideon

In het filiaal van Gideon Italiaander op Bijlmerplein vind je een zeer ruim aanbod aan producten. Dan kan je denken aan kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, speelgoed, kunst, muziek, boeken en veel meer. Het aanbod is zo breed! Ben je op zoek naar iets specifieks? Vraag het de medewerkers en ze helpen je graag verder. Het aanbod van Gideon Italiaander heeft voor iedereen wat wils! Wel betekent dat: nu zien is nu kopen want morgen is het er misschien niet meer.

Opkoper inboedels en tweedehands

Gideon Italiaander is al jarenlang actief in het opkopen van inboedels en ontruimen van woningen door heel Nederland. Ze zijn erg flexibel en doen er alles aan om anderen te ontlasten. Als ervaren opkoper van inboedels kennen ze de markt goed zullen ze spullen altijd op de actuele handelswaarde inschatten. Ga je zelf langs bij Gideon om te winkelen? Het assortiment van Italiaander bestaat uit oude en nieuwe spullen. De oude spullen komen uit inboedels of van veilingen, de nieuwe spullen zijn bijvoorbeeld restpartijen van groothandels of overproducties.

Kom langs bij Gideon Italiaander

Laat je verrassen door het brede aanbod en breng een bezoekje aan Gideon Italiaander in de Amsterdamse Poort. Je vindt de winkel op Bijlmerplein 514. De vriendelijke medewerkers helpen je graag verder! Tot zometeen!

Meer over Gideon Italiaander

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Gideon Italiaander
Bijlmerplein 514
1102 DP
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 12.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.