Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Groentewinkel Shopperhal

Als je op zoek bent naar allerlei groente moet je zeker een bezoek brengen aan Groentewinkel Shopperhal. Dit is één van die winkels waarbij de naam je vertelt wat je er kan vinden: groente! Bij de Groentewinkel Shopperhal vind je geïmporteerde groenten uit Suriname, het Caribisch gebied en Afrika. Super handig als je een keer exotische gerechten wilt klaarmaken. Je vindt de groentewinkel op Bijlmerplein 687P in Amsterdam. De vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar.

Groentewinkel Shopperhal in Amsterdam

Verschillende groenten uit Groentewinkel Shopperhal

Ben je in de Amsterdamse Poort en kom je langs de Groentewinkel Shopperhal? Dan zie je direct de beste groente die je maar kunt vinden. Het aanbod bestaat uiteraard uit de dagelijkse groenten als tomaten, komkommers, paprika’s, courgettes en nog veel meer. Maar je vindt er ook geïmporteerde groenten uit Suriname, het Caribisch gebied en Afrika. Ben je op zoek naar een specifieke groente? Vraag het de medewerker en ze bieden gelijk hun hulp aan.

Liefste Service

Volgens Jim verkopen ze niet alleen de beste groente, maar zijn ze ook de liefste verkopers én bieden ze de beste service. Ben je benieuwd hoe zij jou zullen helpen? Kom gerust eens langs en laat je verassen door alle diverse soorten groenten. Je vindt Jim en zijn collega’s schuin tegenover de Vomar, op nummer 678P.

Meer over Groentewinkel Shopperhal

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Groentewinkel Shopperhal
Bijlmerplein 687P
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.