Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Hans Anders

Bij Hans Anders kan je terecht voor de aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing. Jij staat centraal bij de experts van Hans Anders in de Amsterdamse Poort. Zij helpen je graag verder met deskundig advies, persoonlijke aandacht en alle service die nodig is om de beste keuze te maken. Hans anders is een professionele opticien en audicien voor iedereen. Kom langs de filiaal op Bijlmerplein 365 voor een oogmeting of gehoortest!

Hans Anders Amsterdamse Poort

Hans Anders in de Amsterdamse Poort

Hans Anders in de Amsterdamse Poort maakt de prijs van brillen beter begrijpen. Bij de opticien vind je een ruim aanbod brillen tegen scherpe prijzen. Met behoud van kwaliteit! Deze Nederlandse opticienketen staat voor de beste kwaliteit en een uitstekende én persoonlijke service. Dat is ook precies wat je mag verwachten wanneer je een bezoek brengt aan Hans Anders in Zuidoost Amsterdam.

De beste zorg voor oog en oor

De gediplomeerde professionals van Hans Anders helpen je graag verder. Iedereen kan rekenen op brillen, lenzen en hoor oplossingen van topkwaliteit. Je krijgt altijd de beste zorg voor oog en oor. Daarom werken er alleen mensen die er verstand van hebben: goed opgeleide opticiens en audiciens dus. Naast een excellente service bieden ze ook de beste prijzen aan met de meeste zekerheid. Je bent altijd tevreden met jouw aankoop dankzij de 5 garanties van Hans Anders. Vraag de medewerkers voor meer informatie.

Kom langs Hans Anders in Amsterdam Zuidoost

Wil je graag een oogmeting of gehoortest laten uitvoeren? Of ben je op zoek naar de nieuwste monturen? Kom langs Hans Anders in Amsterdam Zuidoost en laat je verrassen door de uitstekende service. Plan direct je bezoek aan de Amsterdamse Poort.

 

 

MEER OVER HANS ANDERS

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Hans Anders
Bijlmerplein 365
1102 DK
Amsterdam
020 6964172

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.30 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.