Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Het Kinderwinkeltje

Het Kinderwinkeltje is een van de leukste kinderwinkels in Amsterdam. De winkel, voorheen bekend als Spetters Kindermode, heeft de leukste kleding en laatste trends voor jongens, meisjes en alle baby’s. Met ruim 38 jaar ervaring weet het vriendelijke personeel je altijd te helpen. Kom eens langs de Poort en breng een bezoek aan Het Kinderwinkeltje. Je vindt ze in de Shopperhal op nummer 690A.

het kinderwinkeltje

Trendy kleding van Het Kinderwinkeltje

In de Amsterdamse Poort zit Het Kinderwinkeltje, een open winkel met leuke, trendy kinderkleding voor kleine én grote kinderen. Ze verkopen de populaire ‘Tiktok’ shirts, mooie jurkjes, shirts, broeken en schoenen voor een koopje. Van apart tot exclusief tot de trends van nu, in Het Kinderwinkeltje helpen ze jou graag verder. Elke week is er een nieuwe collectie te bewonderen, zo weet je zeker dat de kinderen in de nieuwste shirts, jurkjes of broeken rondlopen!

Kom eens langs

Ben jij op zoek naar een leuke shirt, trui, broek of ander kledingstuk voor kinderen? Het Kinderwinkeltje is dé winkel waar je op het juiste adres bent daarvoor. Je bent van harte welkom in de winkel. Je vindt de winkel in de Shopperhal op nummer 690A. Plan direct jouw bezoek aan de Poort en vergeet niet om even langs te gaan. Tot snel!

Meer over Het Kinderwinkeltje

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Het Kinderwinkeltje
Shopperhal 690A
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.