Waar ben je naar op zoek?

Zoeken
H&M

H&M

Bij de H&M in de Amsterdamse Poort vind je modieuze en betaalbare dames-, heren- en kinderkleding, lingerie en accessoires. Voor iedereen is er wel een leuk kledingstuk te vinden. Bij H&M geloven ze dat het mogelijk is om te vinden waar je van houdt! Je vindt de H&M op Bijlmerplein 148 in Amsterdam Zuidoost. Je bent van harte welkom.

H&M Amsterdamse Poort

H&M Amsterdamse Poort

De H&M is een Zweedse modeketen met veel filialen verspreid over 74 landen, waaronder een filiaal in de Amsterdamse Poort. Bij de H&M vind je de laatste mode tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien kan je hier ook terecht als je op zoek bent naar kleding van biologisch katoen. In de winkel verandert het assortiment vaak om direct in te kunnen spelen op de nieuwste modetrends. Zo heb jij dus altijd de nieuwste kleding tot je beschikking. Kom langs de H&M in Amsterdam Zuidoost en pas de modieuze en duurzame kleding zelf!

Compleet Assortiment

De Hennes & Mauritz biedt een complete dames- en herencollectie aan, maar ook voor baby’s en kinderen is er een ruim assortiment aan kleding te vinden. In de winkel vind je niet alleen een compleet assortiment aan kleding. Sterker nog; je kan ook langskomen als je op zoek bent naar cosmetica, schoenen of accessoires en decoratie voor in jouw eigen huis. Kortom, in de H&M in de Poort vind je een compleet assortiment!

Kom langs de H&M in Amsterdam Zuidoost

Kom langs de H&M in Amsterdam Zuidoost! Plan je bezoek aan de Amsterdamse Poort en geniet van een dag shoppen! De winkel heeft twee verdiepingen en is toegankelijk vanaf Bijlmerplein 148 en vanaf de roltrap naast Organza. Je kunt alvast inspiratie opdoen op de webshop van H&M. Tot snel!

Meer over H&M

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

H&M
Bijlmerplein 148
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.