Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

J’adore

J’adore, een one-stop-shop met een groot aanbod aan piercings. Daarnaast verkoopt deze winkel ook kleding voor zowel een feestje als de doordeweekse dag, schoenen én diverse soorten accessoires. Kortom, als je op zoek bent naar iets specifieks, grote kans dat J’adore in de Amsterdamse Poort het heeft! Je vindt deze winkel op Bijlmerplein 998, vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena.

j'adore Amsterdamse Poort

J’adore in de Amsterdamse Poort

Bij J’adore in de Amsterdamse Poort kun je terecht voor verschillende redenen. Of je nu op zoek bent naar kleding, schoenen, accessoires of piercings. Je bent van harte welkom om binnen te lopen in de winkel! Ook als je binnenkort een feestje hebt, kan je terecht in deze one-stop-shop! Kortom, je gaat niet met lege handen de winkel uit!

Een nieuwe piercing kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe piercing voor in je oor of andere plekken zoals je neus? Bij J’adore in Amsterdam Zuidoost vind je een groot assortiment piercings! De vriendelijke medewerkers kunnen je bovendien verder helpen als je op zoek bent naar iets specifieks. Een nieuwe piercing koop je snel en eenvoudig bij J’adore in de Poort.

Bezoek J’adore op Bijlmerplein

Ben je benieuwd welke producten er in het assortiment zitten? Kom gerust eens langs de winkel! J’adore zit op Bijlmerplein 998, vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena. Tot binnenkort!

Meer over J’adore

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

J’adore
Bijlmerplein 998
1102 MK
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.