Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Jajo Fashion

Jajo Fashion zit met drie damesmodewinkels in de Amsterdamse Poort. Bij Jajo Fashion in de Shopperhal (Bijlmerplein 668a) vind je betaalbare kleding. Dan kun je denken aan t-shirts, broeken, jurken, maar ook schoenen en tassen. Voor alle dames hebben zij passende kleding verkrijgbaar. Dus ook grotere maten! Breng eens een bezoekje aan een van de winkels in de Poort.

Jajo fashion

Jajo Fashion in de Amsterdamse Poort

Jajo Fashion vind je maar liefst drie keer in de Amsterdamse Poort. In de twee winkels aan de kant van het Anton de Komplein (Bijlmerplein 552) kan je terecht voor mooie feestkleding, tassen, schoenen en natuurlijk voor de laatste mode. In de linker winkel shop je items in de sale, de rechter winkel verkoopt de laatste mode. Zo heeft ieder filiaal wel een specifiek aanbod waar jij terecht kan. Kom je er toch niet aan uit en weet je niet in welke winkel je jouw kledingstuk kunt vinden? Geen nood, de medewerkers helpen jou direct verder!

De laatste mode

In alle filialen van Jajo Fashion vind je gegarandeerd de laatste damesmode in diverse maten beschikbaar. Ook voor plus size maten ben je van harte welkom. In het continu veranderende assortiment zit altijd wel een passend kledingstuk dat perfect is voor jou. Of wil je iemand verrassen met een uniek kledingstuk van de laatste modetrends? Het personeel van Jajo fashion vertelt je hier graag meer over en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek Jajo Fashion

Ben je benieuwd welke kleding en accessoires er in het assortiment zitten? Kom gerust eens langs de winkel! Jajo Fashion vind je op Bijlmerplein 668a en Bijlmerplein 552. Tot snel!

 

 

Meer over Jajo Fashion

Bijlmerplein 668a en Bijlmerplein 552

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Jajo Fashion
Bijlmerplein 668a en Bijlmerplein 552
1102 DS
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.