Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Johal Schoenen en Fashion

Ben je op zoek naar prachtige dames- en herenschoenen tegen een betaalbare prijs? Dat komt goed uit, bij Johal Schoenen vind je een uitgebreid assortiment schoenen en fashion. Van schoenen tot aan tassen van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2017 zit deze winkel in de Shopperhal, tegenover de Vomar. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier een nieuw paar schoenen kopen. Breng een bezoek aan de winkel en ontdek het aanbod van Johal.

Johal schoenen

Johal in de Amsterdamse Poort

Bij Johal in de Amsterdamse Poort werken enthousiaste mensen die jou het beste advies kunnen geven. Bovendien helpen ze je graag bij jouw zoektocht naar een nieuw paar schoenen tegen een klein prijsje. Want de meeste items die je tegenkomt kosten niet meer dan €35,-. Is dat niet mooi meegenomen? Naast deze lage prijzen is de kwaliteit van tassen en schoenen uitermate hoog. Laat je verrassen door het prachtige assortiment van Johal Markthandel in de Shopperhal.

Kom langs Johal!

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen, tassen of andere accessoires. Geen nood! Kom langs Johal in de Shopperhal en vind een passend item dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Heb je vragen over een bepaalde schoen of tas? Stel ze gerust aan de vriendelijke medewerkers. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Plan je bezoek en tot snel bij Johal in de Amsterdamse Poort.

Meer over Johal Schoenen en Fashion

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Johal Schoenen en Fashion
Bijlmerplein 690R
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 18.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.