Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

La Belleza Tropical

La Belezza Tropical is een begrip in de Shopperhal binnen de Amsterdamse Poort. Estelle runt haar winkel al ruim 34 jaar, op dezelfde plek in de achterste hal. Ze is een geboren ondernemer; als kind hielp ze haar moeder, die groothandelaar was, al met het verkopen van allerlei goederen. Bij La Belezza Tropical vind je dan ook van alles; van feest- en avondkleding tot zeep en crèmes. Estelle helpt je graag verder in de winkel.

La Belleza Tropical

Breed assortiment kleding bij La Belezza Tropical

Bij La Belleza Tropical kan je terecht voor feest- en avondkleding voor zowel mannen als vrouwen én kinderen. Dan kun je denken aan sierlijke avondjurken, driedelige kostuums voor volwassen mannen en kleine jongens. De winkel heeft alles voor jouw speciale outfit. Estelle helpt je graag verder met een professioneel en persoonlijk kledingadvies. La Belleza Tropical is de plek waar je terecht kunt voor je speciale outfit. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is.

Meer dan een kledingzaak

La Belleza Tropical is meer dan alleen een kledingzaak. Ook verkoopt Estelle zeep, crèmes en oliën uit de Dominicaans Republiek die ze zelf importeert. Echte tropische geuren komen je tegemoet in de leuke, sfeervolle winkel in de achterste hal.

Kom langs La Belezza!

Ben je dus op zoek naar een feestelijke outfit of naar de heerlijke geuren van de Dominicaans Republiek? Breng een bezoek aan de Poort en kom langs La Belezza Tropical. Je vindt de winkel op Bijlmerplein 691G.

 

Meer over La Belleza Tropical

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

La Belleza Tropical
Bijlmerplein 691G
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00