Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Lidl

Met ruim 435 winkels is Lidl een bekende naam onder de supermarkten. Naar eigen zeggen de beste én goedkoopste in groente en fruit. Ze zijn ook niet voor niets al negen keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Lidl in de Amsterdamse Poort is een van de grotere filialen in Nederland. Lidl heeft een discountformule met eenvoud en eigen kwaliteitsmerken.

Lidl Amsterdamse Poort

Kenmerken van Lidl Bijlmer

De Lidl in de Amsterdamse Poort wil klanten de hoogte kwaliteit voor de laagste prijs geven. Bij Lidl in de Bijlmer vind je dus elke week verschillende acties. Hiernaast heeft Lidl ook themaweken. Elk week wordt een bepaald land uitgelicht en vind je de nationale delicatessen van dat land terug bij Lidl Bijlmer. Een ander kenmerk van Lidl is duurzaamheid. De supermarkt vindt het belangrijk dat niet alleen de producten en verpakkingen, maar de hele bedrijfsvoering duurzaam is.

Non-food artikelen

Naast de supermarkten heeft Lidl sinds 2016 een webshop voor non-food artikelen. Je vindt hier huishoudelijke producten en elektronica, maar ook reis- en sportartikelen. Hiernaast vind je bij Lidl in de Amsterdamse Poort ook verschillende non-food artikelen.

Haal je boodschappen bij Lidl in de Bijlmer

Ook voor de zware boodschappen kom je naar Lidl in de Bijlmer. Parkeren kan naast de deur, in de aangrenzende parkeergarage. In de garage kan je meteen je winkelwagentje achterlaten en snel door. Je vindt Lidl in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 94.

Meer over Lidl

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Lidl
Bijlmerplein 94
1102 DA
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 08.00 – 21.00
  • Dinsdag 08.00 – 21.00
  • Woensdag 08.00 – 21.00
  • Donderdag 08.00 – 21.00
  • Vrijdag 08.00 – 19.00
  • Zaterdag 08.00 – 21.00
  • Zondag 10.00 – 19.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.