Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Lucky King en Hong – Antilliaanse Chinees

Lucky King en Hong, ook wel bekend als de Antilliaanse Chinees, is een absoluut begrip in de Amsterdamse Poort. Voorheen stonden ze ook bekend als de ABC-Chinees ofwel de Antilliaanse Chinees. Al meer dan 20 jaar bestel je hier de Chinees-Caribische gerechten. Van Japanse gerechten tot de populairste gerechten van de Antillen. Dankzij een snelle en betrouwbare service weet je zeker dat je gaat genieten van de gerechten in het restaurant. Kom langs Lucky King en Hong in de Amsterdamse Poort en laat je verrassen!

Lucky King en Hong

Het menu van Lucky King en Hong: De Antilliaanse Chinees

In het menu van Lucky King en Hong (Antilliaanse Chinees) vind je de meest populaire wereldgerechten uit onder andere Japan, China en de Antillen. De koks bereiden deze gerechten dagelijks voor je in combinatie met uiterste professionaliteit én kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Je krijgt altijd een lekker gerecht voorgeschoteld. Wat dacht je van een overheerlijke malse beef met oestersaus, knapperige Peking eend of moksi spareribs? Wat ook jouw keuze wordt, je gaat gegarandeerd genieten van deze heerlijke (buffet)maaltijden.

Bestel telefonisch, online of in het restaurant

Wil je zelf de gerechten van de Antilliaanse Chinees proeven? Bestel je eten online via de website van Lucky King en Hong of telefonisch. Vergeet niet om eventuele speciale wensen door te geven! Uiteraard ben je ook van harte welkom in het restaurant. Hier kan je een maaltijd zelf samenstellen aan de hand van de beschikbare porties uit de vitrine. Dit kan je ook meenemen om er onderweg van te genieten. Je vindt Lucky King en Hong op Bijlmerplein 561D.

Meer over Lucky King en Hong

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Lucky King en Hong
Bijlmerplein 561 D
1102 DS
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 21.00
  • Dinsdag 11.00 – 21.00
  • Woensdag 11.00 – 21.00
  • Donderdag 11.00 – 21.00
  • Vrijdag 11.00 – 21.00
  • Zaterdag 11.00 – 21.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.