Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Mi na Mi

In de Amsterdamse Poort vind je “Mi na Mi”: een stichting die zich inzet voor alle bewoners uit Zuidoost, zowel volwassenen als tieners. Iedereen is welkom, ongeacht kleur, leeftijd, nationaliteit, religie of geslacht! “Mi na Mi” is opgericht door Sieglien, die zelf een paar jaar geleden het roer omgegooid heeft.

Mi na Mi Amsterdam

Over “Mi na Mi”

“Mi na Mi” betekent ‘ik ben ik’ in het Surinaams. Sieglien’s filosofie is dat we onszelf moeten uiten en dat we elkaar hierin kunnen ondersteunen; we mogen gewoon ‘zijn’. Praten helpt – positief en negatief, als we niet delen komen we niet vooruit. “Mi na Mi” is een warm inloophuis waar je terecht kan voor inspiratie en het motiveren van je innerlijke kracht. Hoe? Door samen te wandelen, te praten, te mediteren, door lezingen bij te wonen of door in de muziekstudio muziek te maken. Ook de wijkagent houdt inloopspreekuur bij “Mi na Mi”.

In het inloophuis wordt naar je geluisterd. Je krijgt begeleiding. En indien nodig, word je doorverwezen naar professionals. Het belangrijkste doel van “Mi na Mi” is dat deelnemers uit Zuidoost volledig gaan meedoen in de maatschappij en dat ze verder komen. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat actuele problemen in Zuidoost worden opgepakt. Voor een fijne woon- en werkomgeving. Lees meer op de website van “Mi na Mi”.

Kom jij een praatje maken?

Woon jij in Zuidoost en loop je ergens tegenaan? Of wil je meer weten over “Mi na Mi”? Loop langs op Bijlmerplein 145 of neem contact op met Sieglien door te bellen of appen naar: 06 – 83228353. Je bent van harte welkom!

 

 

Meer over Mi na Mi

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Mi na Mi
Bijlmerplein 145
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 17.00
  • Dinsdag 10.00 – 17.00
  • Donderdag 10.00 – 17.00
  • Vrijdag 10.00 – 21.00
  • Zaterdag 11.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.