Waar ben je naar op zoek?

Zoek

MS Mode

Je hebt vast al weleens van MS Mode gehoord. Het is namelijk een Nederlandse mode-winkelketen die winkels heeft in verschillende Europese landen. In elke Nederlandse provincie vind je wel een winkel van deze keten. Er zijn namelijk bijna 100 winkels door heel het land. Ook in de Amsterdamse Poort vind je MS Mode

MS Mode in de Amsterdamse Poort

MS Mode: marktleider in curvy fashion

Het toffe aan MS Mode is dat zij inzien dat niet elke vrouw hetzelfde is. Deze keten richt zich vooral op vrouwen met rondingen. Elke vrouw heeft namelijk haar eigen stijl, eigen figuur en vooral een eigen verhaal. Stijlvol en betaalbaar is de combinatie die deze winkel graag uitdraagt. Vind je het lastig om kleding te vinden waar jij je prettig in voelt? Grote kans dat het met de kleding van MS Mode wel lukt.

Ook bij de MS Mode op het Bijlmerplein vind je een breed aanbod van dameskleding in de maten van 40 t/m 56. De winkel hangt vol met leuke kleurrijke jurkjes voor de zomer, maar je shopt er natuurlijk nog veel meer. Rokken, broeken, tops, t-shirts, noem het allemaal maar op. Je kunt hier je complete garderobe een frisse update geven.

Shoppen bij MS Mode in de Amsterdamse Poort

MS Mode heeft een webshop waar je natuurlijk al het aanbod kunt bewonderen en bestellen, maar het leukste is toch om langs te komen in de winkel. Je kunt dan lekker op je gemak door de winkel neuzen of samen met het altijd vriendelijke personeel een leuke outfit samenstellen. Zij kunnen je ook voorzien van advies over hoe je jouw figuur het best eruit laat komen. Je vindt MS Mode op Bijlmerplein 146.

Meer over MS Mode

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

MS Mode
Bijlmerplein 136
1102 DB
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.