Waar ben je naar op zoek?

Zoek

New Yorker

New Yorker is een bekende kledingwinkel. Deze van origine Duitse keten heeft meer dan 1100 winkels in 46 landen, waaronder de New Yorker in de Amsterdamse Poort. Wat zo bijzonder is aan deze kledingwinkel, is dat je er alleen in de winkel kunt shoppen en niet online. New Yorker doet er alles aan om het traditionele winkelen te behouden.

New Yorker Amsterdamse Poort

Assortiment van New Yorker Bijlmer

Je vraagt je vast af welke kleding je bij New Yorker vindt. Het antwoord daarop is simpel: vrijwel alles. Het assortiment bestaat namelijk uit zowel dames- als herenkleding voor allerlei verschillende gelegenheden. New Yorker richt zich voornamelijk op een wat jongere doelgroep, maar eigenlijk kan iedereen hier wel kleding vinden die hem of haar aanspreekt.

Zo kun je er onder andere stoere, jeugdige items kopen van hun eigen merken ‘Fishbone’ en ‘FBN Sister’. Maar ook voor een wat meer zakelijke outfit kun je terecht bij New Yorker in de Bijlmer. De nettere items zijn van ‘Smog’ en ‘Amisu’. Het aanbod is zo uitgebreid dat je je hier van top tot teen kunt kleden: broeken, ondergoed, sweaters, shirts en nog veel meer.

Kom shoppen bij New Yorker in de Amsterdamse Poort

Het personeel van de winkel staat natuurlijk voor je klaar. Ze kunnen je helpen bij het samenstellen van een toffe outfit met de leukste items uit de winkel. Bij een bezoekje aan Amsterdam Zuidoost sla je New Yorker dus zeker niet over. Je vindt deze kledingzaak op Bijlmerplein 130.

Meer over New Yorker

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

New Yorker
Bijlmerplein 130
1102 DB
Amsterdam
020 6970048

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 21.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.