Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Organza

Als je op zoek bent naar kleding van luxe modemerken hoef je niet meer naar de P.C. Hooftstraat. In de Amsterdamse Poort vind je namelijk Organza, een luxe fashion store. Bij de oprichting richtte Organza zich enkel op vrouwenkleding, maar tegenwoordig kan ook de modebewuste man hier goed shoppen.

organza amsterdamse poort

Breed aanbod van luxe merken bij Organza Bijlmer

In de Organza winkel in de Amsterdamse Poort hangt een fijne sfeer. De winkel is rustig en trendy ingericht. Doordat het zo overzichtelijk is, vind je gemakkelijk de kleding waar je naar op zoek bent. Het aanbod bestaat uit zowel mannen- als vrouwencollecties.

Je vindt in de fashion store alle designer items van de grote merken. En met grote merken, bedoelen we ook écht groot: Armani, Hugo Boss, Stone Island, Versace, Balenciaga, Canada Goose, Dsquared en Off White. En dat is nog niet eens alles. Benieuwd naar het aanbod? Neem dan ook eens een kijkje op de website van Organza. Als modeliefhebber met een voorkeur voor grote merken kun je deze winkel niet overslaan!

Kom shoppen in de Amsterdamse Poort

Voor de liefhebbers van high-end fashion is Organza dus een walhalla. In de winkel word je vriendelijk geholpen door de medewerkers. Wil je even lekker neuzen door de collecties? Dat kan! Heb je advies nodig? Dan kun je een van de verkopers aanspreken. Samen gaan jullie dan op zoek naar een outfit die bij je past. Je vindt Organza op Bijlmerplein 113.

Meer over Organza

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Organza
Bijlmerplein 113
1102 DB
Amsterdam

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 20.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00