Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Pearle

Pearle Amsterdamse Poort is de plek voor alles wat je nodig hebt voor je ogen. Bij het horen van de naam Pearle heb je waarschijnlijk direct de slogan in je hoofd. Deze internationale opticienketen werd in 1959 opgericht door onze landgenoot Alfons Hamer. Destijds onder de naam Brilmij. Sinds die tijd is de keten ontzettend hard gegroeid. Alleen in Nederland bevinden zich al meer dan 340 winkels, waaronder de Pearle op het Bijlmerplein.

Pearl Amsterdamse Poort

Pearle Bijlmerplein doet alles voor je ogen

Merk je dat je slechter gaat zien? Zit je te knijpen met je ogen om de tekst scherp te krijgen of moet je je boek verder van je af houden om het te kunnen lezen? Dan doe je er slim aan je ogen even te laten checken. Pearle is dé expert op het gebied van ogen. Vele Nederlanders gaan voor een oogmeting of de aanschaf van een bril naar deze winkel.

Bij Pearle in Amsterdam Zuidoost werken gecertificeerde opticiens. Zij zijn dan ook dé experts voor de zorg van je ogen. Het assortiment is breed. Je vindt er brilmonturen van alle populaire merken zoals Michael Kors, Tommy Hilfiger en Esprit, maar ook contactlenzen, leesbrillen en sportbrillen. Schijnt die felle zon weer eens in je ogen? Bij Pearle vind je natuurlijk ook de gewilde Ray-Ban zonnebrillen.

Bezoek Pearle Amsterdamse Poort

Het aanbod is dus breed en voor de meeste mensen is het lastig te bepalen welk type bril je nodig hebt. Het is dus slim om je door de experts van Pearle Amsterdamse Poort te laten adviseren. Na een oogmeting ontvang je natuurlijk advies op maat. Zo maak je de beste keuze voor je ogen en zie je altijd scherp. Je vindt de Pearle op Bijlmerplein 872-A.

 

Meer over Pearle

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Pearle
Bijlmerplein 872 A
1102 MG
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.30 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.