Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Primera

De Primera in de Bijlmer is één van de vele vestigingen in ons land. In 1991 is de winkelketen opgericht en inmiddels is het een keten van, voor en door zelfstandig ondernemers, zoals Primera het zelf mooi verwoordt. Inmiddels zijn er meer dan 520 (!) winkels door heel Nederland, waaronder de Primera in de Amsterdamse Poort

primera amsterdamse poort

Primera Bijlmer: cadeaus, kansspelen en meer

We kennen deze winkel natuurlijk als een shop waar je van alles kunt kopen. Dat is bij de Primera in de Amsterdamse Poort niet anders. Je vindt er onder meer alle populaire boeken van dit moment. Perfect voor de boekenverslinders dus! Je kunt er ook alles kopen voor die verjaardag waar je nog geen cadeau voor hebt: cadeau kaarten van o.a. bol.com, Pathé Thuis of van Primera zelf, gegraveerde glazen, leuke mokken en wenskaarten. Verder kun je hier ook nog terecht van tal van andere producten, waaronder inktcartridges en telefoonaccessoires (Apple Authorised Reseller).

Primera Bijlmer biedt naast alle producten ook  verschillende services aan. Zo is het een PostNL Postkantoor en kun je er dus terecht met al je pakketjes en brieven. Nog even snel saldo op je OV-chipkaart zetten voor je de trein in stapt? Dat kan bij het oplaadpunt in deze winkel. Ook een voorspelling van de TOTO invullen of je geluk beproeven met krasloten kan hier.

Bezoek de Primera in de Amsterdamse Poort

Bij deze Primera in Amsterdam Zuidoost staat de altijd goedgehumeurde Leonard voor je klaar, samen met zijn vriendelijke collega’s. Je kunt hier dus terecht voor de aankoop van je producten, maar ook voor een gezellig praatje en een luisterend oor. Je vindt deze Primera op Bijlmerplein 993.

 

 

Meer over Primera

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Primera
Bijlmerplein 993
1102 MK
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 08.00 – 18.00
  • Dinsdag 08.00 – 18.00
  • Woensdag 08.00 – 18.00
  • Donderdag 08.00 – 18.00
  • Vrijdag 08.00 – 18.00
  • Zaterdag 08.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.