Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Rabobank

Voor het regelen van al je geldzaken kan je bij de Rabobank in de Amsterdamse Poort terecht. Naast een kantoor vind je bij iedere vestiging een pinautomaat. Kom gerust eens langs om te pinnen tijdens het winkelen.

Rabobank Amsterdamse Poort

Rabobank pinautomaat in Amsterdam

Het filiaal van de Rabobank in de Amsterdamse Poort heeft een pinautomaat aan de buitenkant van de gevel. Daarnaast is er een kantoor gevestigd die van maandag tot en met vrijdag te bezoeken is. Je vindt de vestiging van deze bank op Bijlmerplein 518. Hier kan je eenvoudig en snel pinnen tijdens het winkelen. Daarnaast staan adviseurs klaar om u te helpen met diverse bankzaken in het kantoor.

Veilig bankieren bij de Rabobank

De Rabobank is als Nederlandse bank gevestigd in Amsterdam, met het hoofdkantoor in Utrecht. Naast Nederlandse klanten bedient de  Rabobank ook vele klanten in het buitenland.

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met haar klanten, leden en partners zetten zij zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving. Hierbij pakt de Rabobank grote maatschappelijke uitdagingen aan met als uitgangspunt dat je samen meer bereikt dan alleen. Als klant van de Rabobank draag je automatisch bij aan een leefbare samenleving en een betere wereld. Deze bank biedt ondersteuning in verschillende diensten zoals betalen, sparen, verzekeren, hypotheken en beleggen.

Heb je vragen omtrent bankzaken maak dan een afspraak en kom langs in de Amsterdamse Poort.

Meer over Rabobank

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Rabobank
Bijlmerplein 518
1102 DP
Amsterdam
020 – 777 87 40

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 13.00 – 17.00
  • Dinsdag 09.00 – 17.00
  • Woensdag 09.00 – 17.00
  • Donderdag 09.00 – 17.00
  • Vrijdag 09.00 – 17.00