Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Scamm

Ben je een echte modeliefhebber? Dan moet je zeker eens bij Scamm in de Amsterdamse Poort gaan kijken! Dit is een snel opkomend merk in Nederland. Deze modewinkel heeft hele toffe mode items voor dames en heren. In de shop vind je altijd de laatste trends en musthaves op fashiongebied. Met 36 winkels is Scamm gevestigd door het hele land, waaronder dus in de Amsterdamse Poort.

Scamm Amsterdamse Poort

De laatste trends en lage prijzen

Het leuke aan Scamm is dat zij altijd inspelen op de laatste trends. Deze worden op het hoofdkantoor in Westzaan dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Kenmerkend voor de kleding is de hoge kwaliteit en de supervoordelige prijzen.

De collectie van Scamm bestaat uit kleding voor zowel dames als heren. De kleding wordt getypeerd door de mooie getailleerde pasvormen en de allure die het uitstraalt. Het zijn stuk voor stuk aansprekende items. In deze winkel shop je je volledige outfit bij elkaar. Van jassen tot schoenen, van jumpsuits tot rokken en van shirts tot broeken. Al je kleding op één plek en alles voor hele schappelijke prijzen. Benieuwd naar de collectie? Neem dan eens een kijkje op de website van Scamm.

Kom shoppen bij Scamm in de Amsterdamse Poort

Het personeel van de winkel in de Amsterdamse Poort staat met een glimlach voor je klaar. Als je advies nodig hebt of hulp bij het samenstellen van een leuke outfit kun je ze natuurlijk gewoon even aanspreken. Iedere laatste zondag van de maand is hier koopzondag. De winkel is dan geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Je vindt Scamm op Bijlmerplein 351.

Meer over Scamm

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Scamm
Bijlmerplein 351
1102 DK
Amsterdam

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00
  • Laatste zondag v/d maand 12.00 – 17.00