Waar ben je naar op zoek?

Zoek

SNS Bank

SNS bank in de Amsterdamse Poort maakt werk van normaal bankieren. Klanten ontvangen producten en diensten die meteen voordeel opleveren, dit vinden zij namelijk heel normaal. Je vindt een SNS pinautomaat bij iedere vestiging. Kom eens langs in een van onze winkels. Bezoek bijvoorbeeld een SNS pinautomaat in Amsterdam.

SNS bank Amsterdamse Poort

SNS pinautomaat in Amsterdam

De SNS bank vind je op Bijlmerplein 204B, waar adviseurs je graag helpen in de winkel en al je vragen beantwoorden. In de winkel binnen de Amsterdamse poort is een gratis oriëntatiegesprek mogelijk. Wanneer deze bevalt gaan de adviseurs voor jou aan de slag. Een SNS pinautomaat in Amsterdam is ideaal om snel en eenvoudig te pinnen tijdens het winkelen.

Bankieren bij de SNS bank

De SNS bank vindt dat bankieren echt anders kan. Zij bieden klanten producten en diensten zoals een spaarrekening vanaf één euro en een betaalrekening met rente. De missie van SNS bank is dat iedere Nederlander zich financieel onbezorgd voelt. Zo proberen ze mee te denken met waar Nederlanders financieel mee bezig zijn en hen te helpen met handige producten, diensten en andere oplossingen. De SNS bank is er voor je bij elke verandering in je leven.

Ben je benieuwd wat SNS bank voor jou kan betekenen? Kom langs in de winkel in de Amsterdamse Poort en ontvang gratis advies.

Meer over SNS Bank

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

SNS Bank
Bijlmerplein 204B
1102 DD
Amsterdam
030 633 3000

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 17.30
  • Dinsdag 09.00 – 17.30
  • Woensdag 09.00 – 17.30
  • Donderdag 09.00 – 21.00
  • Vrijdag 09.00 – 17.30
  • Zaterdag 09.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.