Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

SoLow

Als je op zoek bent naar een winkel om te funshoppen in de Amsterdamse Poort moet je zeker bij SoLow zijn. Dit is nu echt zo’n winkel waar je elke week wel even binnen wilt lopen. Dat is ook niet zo gek, want het assortiment wordt wekelijks aangevuld. Elke keer dat je de winkel bezoekt, zul je er weer nieuwe artikelen vinden. De winkelketen heeft inmiddels 35 vestigingen, waaronder de SoLow op het Bijlmerplein. Je koopt er onder andere feestartikelen, gebruiksproducten en leuke hebbedingetjes.

SoLow Amsterdamse Poort

Assortiment van SoLow Bijlmer

Als je een keer komt shoppen bij SoLow in de Bijlmer, zul je niet uitgekeken raken. Het assortiment is zo breed, dat je deze winkel niet eens in kunt delen in een categorie. Er wordt namelijk echt van alles verkocht. Het leukste aan de winkel is de uitgebreide voorraad van feestartikelen. Of je nu gekke of juist leuke versieringen zoekt, je vindt het in deze winkel.

Naast feestartikelen verkoopt deze winkelketen onder meer producten in de categorieën beauty en verzorging, bouw en tuin, fashion, computer en elektronica, huisdieren en nog veel meer. De uitspraak die ze het meest in de winkel horen? ‘Ze hebben ook echt alles!’ Wil je weten of ze het product waar jij naar op zoek bent ook verkopen? Neem dan een kijkje op de website van SoLow.

Kom funshoppen bij SoLow Amsterdamse Poort

Het shoppen bij deze winkelketen is echt een beleving op zich. Ze doen er alles aan om het jou naar je zin te maken tijdens een bezoekje aan de winkel. Niet voor niets luidt hun motto: ‘Wij maken winkelen leuk.’ Ook bij SoLow Amsterdamse Poort zul je shoppen met een lach! Je vindt deze winkel op Bijlmerplein 514-515.

Meer over SoLow

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

SoLow
Bijlmerplein 514-515
1102 DP
Amsterdam
020 790 0074

Route via Google maps

Openingstijden

  • Maandag 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 17.00
  • Laatste zondag v/d maand 12.00 – 17.00