Waar ben je naar op zoek?

Zoek

Specsavers

Op zoek naar een opticien in de Bijlmer? Specsavers is al geruime tijd gevestigd in de Amsterdamse Poort. Deze opticienketen werd opgericht in 1984 door Doug en Mary Perkins en is bekend in het gehele land. Inmiddels zijn er al ruim 140 winkels in Nederland, waaronder dus de Specsavers op het Bijlmerplein. Je kunt er terecht voor meer dan alleen de ogen, want ook gehoortesten worden hier uitgevoerd.

Specsavers bijlmerplein amsterdam zuidoost

De medewerkers van Specsavers Bijlmerplein

Specsavers staat bekend om haar kwaliteit en goede dienstverlening. Er werken dan ook enkel gediplomeerde opticiens en audiciens. Met lange ervaring en brede kennis kunnen zij je helpen met al je problemen. Zo kun je er terecht voor een oogmeting, een nieuwe bril of lenzen, maar Specsavers in Amsterdam Zuidoost doet meer dan dat! Je kunt er namelijk ook speciale ooggezondheidstests laten doen. Met deze tests kunnen oogaandoeningen in een vroeg stadium opgespoord en behandeld worden. En zoals hiervoor al benoemd is, worden er ook gehoortesten afgenomen en hoortoestellen verkocht.

Maak een afspraak of kom langs

Als je op zoek bent naar een mooi nieuw montuurtje kun je gerust eens langskomen in de winkel. Je vindt er brillen van alle topmerken zoals Tommy Hilfiger, DKNY, Viktor&Rolf en nog veel meer. Specsavers biedt daarnaast een eigen merk, wat ook van goede kwaliteit is, maar dan voordeliger. Voor een oog- of gehoortest kun je een afspraak maken via de website van Specsavers. Zo weet je zeker dat er plek is. Je vindt deze Specsavers in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 870.

Meer over Specsavers

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Specsavers
Bijlmerplein 870
1102 MG
Amsterdam
020 696 67 00

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.00 – 18.00
  • Dinsdag 09.00 – 18.00
  • Woensdag 09.00 – 18.00
  • Donderdag 09.00 – 21.00
  • Vrijdag 09.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 18.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.