Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Sultan Parfum

Sultan Parfum is sinds de zomer van 2020 gevestigd in de Shopperhal in de Amsterdamse Poort. Deze parfumerie maakt haar eigen parfums. De gelijknamige eigenaar, Sultan, komt uit het Midden-Oosten. Hij is opgegroeid in een grote familie van parfummakers, dus het was geen verrassing dat hij zijn eigen parfumerie wilde beginnen.

Sultan parfum

Jouw unieke parfum

Het bijzondere aan Sultan Parfum is dat Sultan unieke geuren ontwikkelt. In de winkel gaat Sultan met jou in gesprek. Hij vraagt je naar jouw wensen en van welke geuren je normaliter houdt. Op basis van dat gesprekje maakt hij in de winkel een unieke geur voor jou. De parfums zijn van goede kwaliteit en blijven lang hangen. Iedereen die bij deze Amsterdamse parfumerie naar binnen gaat, loopt gegarandeerd tevreden de deur uit. Sultan is een vriendelijke winkeleigenaar, die je altijd met een lach te woord staat.

Niet alleen de geuren spreken aan, maar ook de verpakkingen zijn ontzettend mooi. Deze parfumwinkel in Amsterdam levert zijn parfums in luxe flesjes, waardoor je je even in het Midden-Oosten waant.

Bezoek Sultan Parfum

Het is Sultan zijn doel om alle ervaring die hij in zijn parfumfamilie heeft opgedaan te delen met de rest van de wereld. Als je dus op zoek bent naar een heerlijk, uniek luchtje, kom dan naar Sultan Parfum! Je vindt deze parfumerie in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 689E.

Meer over Sultan Parfum

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Sultan Parfum
Bijlmerplein 689E
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00
  • Laatste zondag v/d maand 12.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.