Waar ben je naar op zoek?

Zoeken

Thelma’s Fashion

Thelma’s Fashion in de Amsterdamse Poort is de winkel van de altijd vrolijke Thelma Raghoebarsingh. Samen met haar kinderen runt ze de kledingwinkel in de Amsterdamse Poort. In haar winkel vind je kwalitatieve en betaalbare mode voor vrouwen. Thelma heeft in Suriname de modevakschool gevolgd en is haar hele leven bezig geweest met kleding. Eerst met het maken ervan, maar sinds ze in Nederland kwam richt ze zich op de verkoop.

Thelma's Fashion

Thelma’s Fashion is bekend bij vrijwel elke vrouw in Amsterdam Zuidoost. Het familiebedrijf verkoopt al kleding sinds 1992. Het begon met het afgaan van verschillende markten in en rond Amsterdam en sinds 2012 is de winkel gevestigd in de Shopperhal in de Amsterdamse Poort.

Deze kleding vind je bij Thelma’s Fashion

Vraag je je af voor welke kleding je terecht kunt in de winkel van Thelma? Dat antwoord is eenvoudig. Je vindt er namelijk alle mode musthaves voor vrouwen in de leeftijdsgroep van 20 tot 50 jaar. Thelma’s Fashion beperkt zich niet tot de standaardmaten, maar heeft ook kleding voor de grotere maten. Alle items die worden verkocht in de kledingwinkel zijn van hoge kwaliteit en dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs!

Kom shoppen in de Amsterdamse Poort

Als je lekker een dagje wilt shoppen in Amsterdam, dan zit je in de Amsterdamse Poort goed. Loop ook zeker eens binnen bij Thelma’s Fashion om hun assortiment te bewonderen. Je vindt de kledingwinkel op Bijlmerplein 688U. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Thelma’s Fashion.

Meer over Thelma’s Fashion

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

Thelma’s Fashion
Shopperhal 688U
1102 DZ
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 10.00 – 18.00
  • Dinsdag 10.00 – 18.00
  • Woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 19.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 10.00 – 18.00
  • Laatste zondag v/d maand 12.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.