Waar ben je naar op zoek?

Zoek

TK Maxx

TK Maxx in de Amsterdamse Poort is een warenhuis waar voornamelijk kleding en artikelen voor in huis worden verkocht. Als je op zoek bent naar flinke kortingen op topmerken, dan ben je hier aan het juiste adres. TK Maxx hanteert namelijk een off-price model. De kortingen lopen op tot wel 60%! De keten heeft 13 winkels in Nederland, waaronder de TK Maxx in Amsterdam Bijlmer.

TK Maxx Bijlmer Amsterdamse Poort

Assortiment van de winkel

TK Maxx heeft een zeer ruim assortiment: je vindt er dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Je kunt hier dus prima gaan shoppen voor het hele gezin. TK Maxx Bijlmer verkoopt ook schoenen, sieraden en artikelen voor in huis. Al deze artikelen worden dus verkocht met hoge kortingen! De prijzen zijn zo laag, doordat er over de hele wereld slim ingekocht wordt. Daarnaast heeft de winkel geen magazijn, maar ligt alle voorraad in de winkels: what you see is what you get!

Kom shoppen bij TK Maxx Bijlmer

Deze winkel heeft geen webshop, maar verkoopt alleen in fysieke winkels. Wil je dus kleding van topmerken scoren tegen lage prijzen? Kom dan een keer shoppen bij de TK Maxx in de Bijlmer! De medewerkers helpen je graag met al je wensen. Mocht je je bedenken bij je aankoop dan kun je tot 28 dagen na je aankoop retourneren in de winkel. De TK Maxx is gevestigd op Bijlmerplein 355 in de Amsterdamse Poort.

Meer over TK Maxx

Indien de kaart niet zichtbaar is, controleer dan de module op de front-end.

TK Maxx
Bijlmerplein 355
1102 DK
Amsterdam

Route via Google Maps

Openingstijden

  • Maandag 09.30 – 18.00
  • Dinsdag 09.30 – 18.00
  • Woensdag 09.30 – 18.00
  • Donderdag 09.30 – 20.00
  • Vrijdag 09.30 – 18.00
  • Zaterdag 09.30 – 18.00
  • Zondag 12.00 – 17.00

Volg onze socials

En hoor als eerste over de gratis events en feestjes in de Poort, doe mee aan winacties én maak kennis met buurtbewoners en ondernemers uit Zuidoost.